lördag 23 februari 2008

Köket igen!

Hej svejs! Skrev förut att du skulle få se mer av köket en annan dag. Som sagt, vi har ett kök från 87 så det är som det är just nu... vitlaserad ask, inte så pjåkigt med ask i och för sig, men lite vit färg skulle som sagt inte skada.



vi bytte fönster i hela huset när vi köpte det 87 och måttbeställde för att passa i de gamla "hålen" och det va inge spröjs på de nedre bågarna förut så vi gjorde likadant, ångrat ibland att vi inte spröjsade hela men, men. Tacksam när dom ska torkas. Här har jag hittat gamla i vår lada som jag fixat till med lite V-slip (min favorit färg) och satte in till jul i detta fönster i köket. Lite mörk bild kanske, svårt att ta mot ljuset. Vi slipade bänkskivorna oxå det till jul, (tänk att allt ska göras tills dess, konstigt) och betsade dom bruna och dom blev som nya, billigt och enkelt. Dom är stavlimmade bok från Ikea vi haft i många år...
en tavla med ett foto från när huset var ganska nytt (ingen glasveranda på kortet iaf)
det var allt för idag. Ska gå ut i solen en vända. Maken har redan gått ut och kör motorsågen hör jag, några grenar på ett träd har gett vika för den tunga snön och måste tas ner. Ha en bra dag. Var rädd om varann. Kram och hej då.

4 kommentarer:

johanna sa...

Heej...men vad mysigt ni har!!!Verkligen jättefint,jag sparar dig bland mina favoriter...
Kraaam

sommar-rummet sa...

Hej Johanna! Tusen tack för din kommentar!!! Har beundrat ditt hem och dina inlägg så många gånger... Din blogg är en av mina absoluta favoriter. Kram från mig...

Jes/Vita villa vila sa...

Kikar in och säger hej för första gången! Vad roligt att hitta en ny spännande blogg :) Tittar gärna in igen till din härliga sida!

Kram Jes

sommar-rummet sa...

Kul att du kikade in och att du trivdes... Kram