torsdag 29 januari 2009

Två skåp...HEJ ALLA GLADA!!!
Ser att ni troget kikar in till mig, det gör mig glad!!! Tack för kommentarer!
Ja våren låter vänta på sig. Det har kommit mer snö denna vecka, men det klart är det vinter så kan det lika bra va riktig vinter :-) Eller hur!?
Har plockat om lite här, inga stora saker, men,men...

Gjort lite nytt på köpmansdisken, en kandelaber har åkt fram som jag inte använt på länge, på den lilla hyllan ovanför, bara några härliga receptböcker.

På den gamla skänken i vardagsrummet har tennfatet fyllts med några mörkt bruna julgranskulor från IKEA. Det va allt för idag. Ha en underbar helg, hoppas på mycke sol. Va rädda om varann! KRAMAR från mig!

6 kommentarer:

Frida sa...

Jag är en slarvmaja utan dess like. Din blogg och din passion för ditt hem inspirerar mig att tro att jag också kan få ett fint hem. Det unnar jag min familj. KOnstigt nog unnar jag inte mig själv det. Men jag börjar ändra på det också. Jag vill ha ett hem som utstrålar kärlek, ordning, trygghet och frid. Det handlar inte bara om vilka möbler eller dekorationer man har så klart.... Hur kommer man dit?

Frida sa...

Men tack så mkt för svaret!!!! vad glad jag blir! Och inspirerad! Vet du, i morgon dag ska jag ta fram tre sopsäckar och gå runt rum för rum och slänga, plocka undan i förråd och slänga igen. det är ju självklart! Varför har jag inte tänkt på det! Jag har dessutom fått en bok av min mor som heter rensa, röj och förändra. Det blir kvällens lektyr det! Tack! Och om jag hade råd skulle jag leja dig till att komma och hjälpa mig att styla. Sen skulle jag göra allt som står i min makt för att hålla det så! Jag tycker att det är svårt att hitta gnistan att ha det fint när man bor i en lgh. Jag är uppvuxen (en del av uppväxten) i en prästgård och det är så jag vill bo. min stil passar liksom inte i en lägenhet a la miljonprojektet. Så jag har fått improvisera med lånat och fått. Stort tack för att du är en hjälp och inspiration!!!

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!

För min del för snön tina bort tills i mogonbitti. Då skulle jag jubla :)
Jag längtar så enormt efter sol och värme.

Ha en fin helg

Kram Viveka

Karin Krut sa...

Hej där! Dina två skåp ser verkligen fina ut och visst är det härligt att plocka omkring sakerna och byta lite ibland så att man inte tröttnar :)
Ha en skön helg
Kram Karin

Annika sa...

Klart man håller koll...:) vad fint det blev på skänken..... Kram Annika

Margareta sa...

Tack för all uppmuntran och omtanke//
Blessings