fredag 23 januari 2009

Grönt i köket!


Hej på er alla!!!
Lite trögt att komma igång med bloggen som ni kanske ser :-) Den där riktiga inspirationen har tyvärr inte infunnit sig ännu. Men ni är trogna och besöker mig, TACK TACK för kommentarer!!!
Visar lite grönt och uppiggande i köket idag. Nog känns det skönt att blocka fram lite färg och vår... Längtar!!! Januari är i alla fall snart slut, det brukar va den längsta månaden på hela året tycker jag, minst 40 långa mörka dar :-) Ha nu en underbar helg och glöm inte att va rädda om varann! Ha det gott! KRAMAR från mig.

3 kommentarer:

Annika sa...

Att få fram lite grönt nu är ju så kul.... allt som påminner oss om våren gläder..... tyvärr har jag tillbringat de sista dagarna i sängen jag pga feber men kanske släpper den snart så man får greja lite... har det lite trögt nu.... efter julen var inget kul.... jag hittade inte ens snygga dukar att lägga fram..:) Längtar efter våååår...KRam Annika

Floralis sa...

Välkommen tillbaka... ; ) Fast sååå länge var det väl ändå inte. Jag tror många känner sig ganska lika just nu. Längtar efter ljus, inspiration och färg. Det är som att man går på det sista i batteriet och behöver ladda med just ljus, sol, ljus... : ))
Du har en sådan vacker veranda. Säkert helt ljuvligt att sitta där nu till våren.
Ha det gott!
Anneli

eie sa...

Du er ikke alene som kjenner at det går litt trekt.Det er det samme her hos meg.Vi får håpe det blir litt lettere ut over våren.
Ønsker deg en fin uke.
Klem og hilsen fra Eie...