onsdag 23 april 2008

Lekstugan!

Halloj! Halloj! Tack för era kommentarer! Alltid lika roligt och spännande att läsa. Hoppas ni har det bra i vårvärmen. Här är det bara fint. Sonen hade en speciell dag igår, han fick nämligen körkort... GRATTIS! 
Lovade för en tid sen att jag skulle visa lite från vår lekstuga, och det löftet tänkte jag infria nu...
Här är den alltså... Maken gjorde den när dottern va liten. Sen har väl sonen oxå använt den. Har väl inte gjort nåt åt den invändigt sen den blev färdig, det får väl bli tills barnbarnen kommer...Överskåpet och den lilla hyllan är inropade på auktion...
Sängen och täcket hade jag och lekte med... Parkettgolv och pärlspont... lekstugan blev så stor som det fanns parkett, vilket fanns sen tidigare...
Två såna här fönster med spröjs...
Gavelfönstret är gjort efter lutningen på taket... Det va lite svårt att fota, lite trångt, kan man säga... Ha det gott! Va rädd om varann! KRAMAR från mig!

17 kommentarer:

ColonialEast sa...

Hej! Tack för att du delar med dig av dina golverfarenheter! Det är verkligen supersvårt att bestämma och det blir ju inte lättare när man hela tiden får bekräftat att det är opraktiskt :-) Fantastiskt fin lekstuga du visar!!!

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken söt liten lekstuga! Urcharmig & vad roligt att se bilder... vi som är i lekstugebyggartagen ;)

Alltid lika härligt att besöka din ljuva blogg!

Jes

White Season sa...

Hej och vilken härlig lekstuga, så söt och charmig. Ditt svarta bord inlägget tidigare, så fint och snyggt med svart. Fin kontrast.
Kram kram och ha en fortsatt bra vecka, Malin

Dicksonska våningen sa...

Jag sålde min lekstuga förra året till en granne till mina föräldrar. Den gjorde min pappa till mig när jag fyllde 6 år. Den möblerade jag om i hela tiden! Men nu behövde jag annat och då fick lekstugan säljas. Men min pappa ska få göra en till till mina barn :)
Den har gett minnen för livet!
Kram Annika

eie sa...

Det må jeg si var en jettefin lekstuga.Lykkelig den som får leka der.Tittet bare inn for å ønske deg en fin torsdag!!!Eie

Nettan sa...

Verkligen en söt lekstuga ni har & så mycket fina detaljer här & där, precis som i ett hem =0)
Ha det gott..
Kram Nettan

me and alice sa...

Go´morron!
Åh, en sån söt liten lekstuga, och vilken fin altan ni har. Gillar ert svarta möblemang! Snyggt!
kram Susanne

MiaMaria sa...

Hej!

Vilken söt stuga...
HA´det så gott!
Miamaria

Margareta sa...

Garttis till sonen. Min pojke jobbar ju också på sitt körkort. Fyller 18 om två veckor. Skönt när dom har sina körkort. Ska jag säga som inte har nåt.
Vilket underbart vårväder vi har. Man njuter obeskrivligt. Det bubblar i hjärtat av tacksamhet.
Kommenterade din fina veranda. Vad har du använt för typ av svart färg? har ett antal obehandlade teakmöbler, grå,vackra på sitt sätt. Men har några "cafemöbler" från IKEA som npg skulle bli fina i svart.Hälsa familjen. Tänker på er ofta! Kram!

Margareta sa...

Hej igen!
Lekstuga, var något jag alltid ville ha men aldrig fick.Skulle vilja ha en till barnbarnen,på landet. Inte den minsta varianten utan lite större.
Magz

Sara sa...

Hejsan
Lekstugan är underbart söt. Får säga grattis till sonen och körkortet.
Ha en fin torsdag.
Kram Sara

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men vilken bedårande lekstuga, vad tar ni för hyra, får jag flytta in: ) Mari.

Ett hem på landet sa...

Jättegullig lekstuga!!! Blir riktigt leksugen när jag ser bilderna...och drömmer mig bort till den tiden då man var en liten flicka.

sofia sa...

Halloj! Nu är jag här, maken är kvar i ua och jobbar... Tänkte kanske kika förbi imorn eller på lördag om det passar? kram :-)

Vitt Hemma sa...

Men åhhh så fiiint!! Gillar de röda skåpen!! När jag får en dotter ska hon oxå ha en sån söööt lekstuga :)

Kram

Annas Vita Hjärtan sa...

Åhhh...där vill jag flytta in...hihi

Kram Anna

Tvert-om-tanten sa...

Så fin dukkestue! Med parkett og tapet og alt. Våre to jenter er nesten aldri i sin dukkestue som ble bygd for to år siden...kanskje jeg kan ta den..? ;-)
God helg med masse sol ønskes deg!
Klem