måndag 21 april 2008

Blåsippan ute i backarna stå...

Hej! Ny vecka och våren fortsätter... Solen visar sig från sin bästa sida här i alla fall :-) Underbart!!! Kul att så många tyckte om mitt planteringsbord. Själva bordet har vi fått från makens släkt, det hade tydligen använts som sågbock... som det såg ut när vi fick det alla fall... så det fick justeras i framkanten av den älskade maken som ju alltid får rycka in vid större operationer :-)
Maken hittade dessa söta blåsippor här hemma i backen igår, ville bara dela med mig av dem och önska er ALLA en solig o varm vecka! Ha det så gott! Va rädd om varann! KRAMAR från mig!

7 kommentarer:

Lillsyrran sa...

Hi,hi jag har också skrivit om blåsippor idag. Visst är de ljuvliga!!!
KRAM

Gårdsromantik sa...

Åh så härligt ljusblå.

Kram Maud

Anonym sa...

De känns nästan självlysande de där vackra sipporna!

MiaMaria sa...

Hej!

Men så härligt Blåsippor!

HA´en bra vecka!
Miamaria

Marie sa...

Blåsipporna är ljuvligt söta!

Har missat några inlägg här hos dig, måste bara säga att din planteringshörna är superfin! Där hade jag gärna stått och planterat!

Kram Marie

fia sa...

Vilken underbar blogg du har!! Verkligen otroligt vackert allting! Jag har också en blogg, som jag inte har skrivit på sen nån gång i somras, men nu blev jag grymt sugen på att börja igen och göra om den till en vit inredningsblogg.... ;-)
Hoppas allt är bra med er annars, jag kommer ev en sväng till bygden nästa vecka, kanske kommer förbi..
Ha det så gott, kram Sofia

Margareta sa...

ÄLSKAR BLÅSIPPOR!Så vackert med den nästan "elektrifierade" blå färgen som lyser så mot den brungrå omgivningen.Lycko dig som har dom så nära.