fredag 29 augusti 2008

Sommarens sista?

Hej på er alla bloggvänner! Redan fredag. Veckorna bara rusar iväg. Sista dan för den som vill vara med på min auktion på rullgardiner. Om du är intresserad kolla HÄR.
Vi hade vackert väder här igår o passade på att plåta lite blommor, kanske sommarens sista... Hoppas på en lång o varm höst, så alla rosknoppar hinner slå ut.

New dawn ros som kämpar på trots många omgångar regn i sommar...
Än är det många knoppar som väntar på solens varma strålar...
En stor klase av dessa ljuvligheter...
Min röda ros i kruka som står i pergolan...
En blommande stol får avsluta dagens inlägg. Ha nu en underbart bra helg allesamman! Va rädda om varann! KRAMAR från mig!

9 kommentarer:

Magny sa...

neiiii,- håper ikke det....!
men vacker er den, rosen din!
og så vacker denne slitte stolen...
kram og god helg¨'~'

Vardagens guldkorn sa...

Tänk att den blommar så vackert fortfarande! Min New Dawn har gett upp för i år. Den trivs inte alls och måste flyttas, jag hoppas att den klarar den behandlingen.
Linda

Under en vind sa...

Min New dawn blommar också än..underbara!

Så vackar bilder du bjuder på!

Ha en skön helg! Kram!

Elzie sa...

Det måste bli en New Dawn här nästa år, jag märker det!! Får kanske bli i det "nya" landet som ska bli då (hoppas jag!).
Hoppas du har en bra helg.
Kram Elzie

faster atta sa...

Vilken underbar blomsterprakt du bjuder på! Den första ljusrosa rosen var ju underbar! Är det en klätterros, eller buskros?

Guldkant På Livet sa...

Vilken helt underbar blommade stol, så vackert!!! Och den rosa rosen är så fin med, gäller att njuta av det sista blommande nu... Mari.

MiaMaria sa...

Hej!

Vilka fantastiska arrangemang/bilder!!!!!!

Lycka till!
MiaMaria

Viola sa...

Abbans nu kommer jag väl försent till rullgardinerna. Nu får det bli ordning på torpet, hoppas att det är OK att jag länkar dig så jag inte missar flera härliga inlägg, men hos mig hinner du vara med om du inte lämnat kommentar, kommer ej ihåg, den går ut ikväll, kramar fråan VIOLAN

Lotta sa...

Hej,
hittade hit från vitt hus med vita knutar. New Dawn är min absolut favorit klätterros. Här blommar rosorna fortfarande och de är så ljuvliga.
Fina blomsterarrangemang och rabatter. Kommer att kika in fler gånger för inspiration.
hälsn Lotta