tisdag 18 mars 2008

Flyttfirma!!!

Hej på er alla glada och vänliga människor! Tack för alla goa kommentarer om vårat vardagsrum. Njuter varje gång jag går in där. När ändå flyttfirman va här under helgen ... fniss, fniss, så passa vi på att anlita dom i sovrummet oxå:) !!!
Det är alltså här jag sitter och kikar på vad ni har för er där ute... Min lilla bloggplats. Här stod chiffonjén instoppad förut, det blev mycke luftigare med ett skrivbordet här mot muren (det har stått en kakelugn här förut, snyft,snyft)
Chiffonjén och skrivbordet fick helt enkelt byta plats. Här kom den till sin rätt mycket bättre, eller hur? Måste vara helt ärlig och säga att det va makens förslag, tack älskade!!! På en liten hylla på väggen bredvid min säng. Det va allt för idag. Må så gott och va rädd om varann! KRAMAR från mig!

13 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Sååå ljust och fint! Bättre plats än den kan man knappast blogga ifrån!

Ha en fortsatt skön tisdag! Kram!

Dorthe ♥ sa...

Suck....så vackert du har det överallt!!!

Kram
Dorthe

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej på dig dalkulla!
Så jättefint det är! Älskar den vitmålade chiffonjén... Vill ha, säljer du? ;-)
Bilden på Jesus är vacker... Ny eller gammal?

Önskar dig en fin vecka! Och en glad påsk om jag inte tittar in igen innan dess!
Kram Hanna

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hihi, jag skojade om chiffonjén... Inte är jag så fräck att jag ber folk sälja sina saker til mig på allvar... Men det förstod du nog? Men ljuvligt vacker är den. Ska leta på auktioner efter en egen! :-)

ha det gott!
På återseende!
Kram Hanna

Hanna i Det stora grå huset sa...

Tjoho vilken tur!!! :-)

Ha det så gott nu!
(du ser, det blev fler besök innan påsken! )

Kraaaam

Marie sa...

Så fint du har det! Är på jakt efter ett liknande skrivbord till min dotter, hittills har jag dock inte hittat något. Mysig bloggplats, själv sitter jag i soffan och bloggar, hihi.

Trevlig kväll!
kram Marie

Millygarden sa...

Ljust och fint och vitt! Det gillar jag! fint skrivbord och sekretären, har en liknande i brunt med klaff. Snyggt utan som din då man ser dom fina lådorna.

Kram Marina

Skatan sa...

Tittar in och njuter av alla fina bilder och arrangemang!

Sov gott!

Myrrabutiken sa...

Vad kul det är att helatiden hitta mer o mer fina bloggar...helt underbart hus ni bor i!!Massor med inspiration får jag, arbetsplatsen var perfekt, visar den för min andra hälft så blir kanske min verklighet oxå:)Kram Jenny

MiaMaria sa...

JAg säger bara...... Vackert!

HA´det så gott!
Miamaria

Vitt Hemma sa...

Så fint du har det!! Chiffonjen är ju bara sååå fin!!! Ska leta en likadan... ;)

Kramar Sofi

japp sa...

Hejhej..bidde jättefint de där.. å byta plats. DU har såå fina å vackra möbler..superfint.Å fastän de kan vara svårt å medge, så KAN guubarna ha sina snilleblixtar ibland..hihi.. Ha en fin dag.. kram Helan.

japp sa...

heeij..vassegoo, å tack själv. Kul att du kikar in.
Altanen är verkligen en härlig plats här.. å nu kikar solen fram, så man skulle ha värmt upp där ute, så man kunde sitta å njuta av solen idag.
Ha en fin påsk..kram på dej..helén.