måndag 12 maj 2008

Sommar rummet!!!

Halloj! Måste helt enkelt erkänna att jag nästan inte varit ute på bloggen sen mitt sista inlägg... Är det nån som känner igen sig.?.. Hinner inte helt enkelt. Så mycket annat som går före just nu. Mest att bara vara ute. Tack alla för goa kommentarer om mitt "ute" inlägg. Auktionen av underkjolen är avslutad, tyvärr var ingen intresserad. Den kommer att säljas på min loppis i stället.
Tänkte visa ett litet smakprov på det riktiga SOMMAR RUMMET. Det som har gett namnet till min blogg. Det är ett rum ute i ladan som vad jag förstått det, använts till matförråd förr. Har alltid kallat det för "matboden". Vi har använt det till förråd, men för några år sen tog jag å rensa ur. Målade tak och väggar vita och inredde till ett, ja just det, ett sommar rum... Sen under vissa tider blir det förråd i alla fall, av nån underlig anledning :-) I sommar har jag tänkt att ha loppis där inne. Så här ser det alltså ut på utsidan...
Ett litet smakprov från inne...
Just nu har jag plockat ut massor med saker som ska säljas, men får återkomma med mer bilder vid senare tillfälle. Bloggen har som sagt inte samma prioritet just nu, så jag kommer att ligga lite lågt ett tag. Men kommer att kika in hos er andra och kolla in vad ni har för er. Önskar er alla en bra vecka! Va rädd om varann! KRAMAR från mig!

10 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vad roligt med loppis!
Dit vill jag - du visar väl bilder?

Kram Maud

Annika sa...

Väntar med spänning på mera bilder. Var måntro ligger enna kommande loppis??? Alltför långt från västra värmland förmodligen. Härligt med ett sommarrum. Perfekt till loppisbod. Kram Annika

Nettan sa...

Vad roligt med egen " loppis " - hoppas du visar mer bilder !!
Kram Nettan

MiaMaria sa...

Hej!

Kul med loppis....

Och så mysigt med sommar rum....

Må så gott denna vecka!
MiaMaria

Fredrika sa...

Hej, vad gulligt! Där skulle du kunna ha en liten gårdsbutik!
/Fredrika

Elin sa...

Vilket mysigt sommarrum, väldigt vacker dörr. Måste kika in här igen ifall det kommer fler bilder på sommarrummet, ja huset var otroligt fint det också så jag kommer hit igen vare sig det blir mer sommarrum eller ej.

Kul med loppis också!

Ha en bra dag!

Södralycke sa...

Hej vilken fin blogg du har! Jag gillar verkligen dina trädgårdsbilder, så inspirerande!

Ha det bra! Kram Johanna

Vardagslycka sa...

Vilket mysigt sommar-rum! Kommer att passa jättebra som loppis. Ska bli spännande att se vad du visar mer för saker därifrån.
Ha det gott.
Kram, Carina

me and alice sa...

Vilket toppen rum! Kommer bli perfekt till loppis!
kram Susanne

faire un songe sa...

So many nice photos! And a great blog.
Have a god weekend.
Greets Hetty